Close
 
 
 

Novice

 

AKCIJA OB NAKUPU GRADILNE BAZE ALI GRADILNEGA GELLAKA CENA SAMO 27 EUR (PRODAJNA CENA 77 EUR)

SEAL & PROTECT OPIS

Seal & Protect nudi trajno vezavo med kreatinskimi celicami naravnega nohta in nudi preverjeno NAJBOLJŠO podlago za vse produkte za izdelavo nohtov istočasno pa naravni noht ostane trdnejši.

ZA ZAŠČITO NARAVNEGA NOHTA

Nanesite 2-3 plasti na naraven noht. Noht se vidno izboljša in je na dotik trši. Idealno za ureditev razcepljenih nohtov.

ZA EKSTREMEN OPRIJEM

Nanesite eno plast in sušite. Po nanosu se vsak akrilat bolje oprime, saj je zgornji del nohta deloma sestavljen iz akrilata. Po tem, ko odstranite ostanek s suho vatirano krpico, lahko nanesite katerikoli izdelek za nohte.

ZA OPRIJEM DVIGNJENIH DELOV

V kolikor dobite stranko iz drugega salona in ima na nohtih opravljeno “nekvalitetno” storitev in se ji gel ali gellak sistem dviguje in ne želi, da ji spilite vse do naravnega nohta in želi, da opravite korekturo se držite opisanega postopka. Očistite noht s s Prep & Wipe in pustite, da se posuši. Nanesite Seal & Protect in pustite, da ga potegne med gel, gellak in noht. Odstranite odvečni Seal & Protect in sušite. Umetna masa je sedaj nazaj sprijeta z nohtom in lahko nadaljujete s korekturo.

KAKO UPORABITE SEAL & PROTECT?

Očistite roke z razkužilom v spreju za roke. Potisnemo nazaj obnohtno kožico in jo odstranimo. Naravni noht lahko površinsko spilite kar pa ni obvezen korak odvisno od nohta. Očistite in dehidrirajte nohte s Prep & Wipe. Nanesite Seal & Protect, pazite, da ga ne nanesite do kožice in stranskih zidov. Vsako plast sušite v lučki in vmes obrišite s suho vatirano krpico.

POMEMBNO

Ko odstranjujete ostanek Seal & Protect uporabljajte SUHO vatirano krpico, uporabite močen čvrst pritisk ko obrišete ostanek in bodite posebej pozorni na predel okoli obnohtne kožice in stranskih zidov.