Close
 
 
 

O Nas

 

O Nas

Spoznajte Magnetic – svet negovanih nohtov

 

Zgodba o blagovni znamki Magnetic se je rodila pred več kot dvajsetimi leti na Nizozemskem. Takrat je Mey Liang, strokovnjakinja za nego nohtov začela s t. i. ustvarjalno strokovno nego nohtov. Materiali so se razvijali, tehnika izpopolnjevala in podjetje je postalo vodilni veletrgovec z izdelki in kozmetiko za nego umetnih nohtov na Nizozemskem, ki so kmalu osvojili cel svet. Magnetic je z več kot 2.500 izdelki eden vodilnih svetovnih dobaviteljev proizvodov za nego nohtov.

 

Mey Liang je danes mednarodno priznana strokovnjakinja, ki se z vsem srcem posveča poučevanju in usposabljanju ter tako svoje znanje in Magnetic filozofijo predaja naprej.

Slovenija je del Magnetic tima vse od leta 2002. Leta 2008 smo si prislužili tudi nagrado za najboljšega distributerja.

 

Vrhunska kakovost po razumni ceni

 

Podjetje Nails International je skupaj z lastno blagovno znamko Magnetic in prodajnimi mesti po vsem svetu eno izmed vodilnih v panogi. Naše osnovno poslanstvo je dobavljati vrhunske izdelke po razumni ceni. To nam omogoča lastna proizvodnja, saj večino izdelkov blagovne znamke Magnetic izdelamo znotraj podjetja. Tako lahko svojim kupcem ponudimo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

 

Magnetic Akademija za nohte

 

Naše drugo poslanstvo je izobraževanje. S pomočjo vrhunskih strokovnjakov in profesionalnih materialov usposabljamo najboljše oblikovalce nohtov in tako širimo Magnetic tim po celem svetu. Tečajnicam nudimo celovito, mednarodno priznano usposabljanje na področju nege, oblikovanja in podaljševanja nohtov, Spa manikire, pedigeliranja ter umetnosti poslikave nohtov. Strokovno usposabljanje je cenovno dostopno in prilagojeno razpoložljivim časovnim terminom vsake tečajnice.

 

Želimo, da Magnetic filozofija postane način življenja, zato se usposabljanje nikoli zares ne konča. Članicam Magnetic tima zagotavljamo konstantno svetovanje v obliki mentorstva, osvežitvene tečaje in usposabljanja ob uvedbi novih materialov in tehnik.