Close
 
 
 

Storitve

 

Storitve

Geliranje by Magnetic

do 2 uri 43 EUR

 

Dolgi nohti niso več sanje. Resničnost se skriva v vrhunskih materialih iz serije Magnetic, ki bodo vašim rokam podarili urejen in ženstven videz. Naša strokovnjakinja vam bo svetovala način podaljševanja glede na strukturo vašega naravnega nohta – z umetno konico ali šablono. Lahko pa se bosta dogovorili samo za zaščito naravnega nohta z gelom.

 

Postopek zahteva strokovno znanje in posebno pozornost, saj vsi želimo, da vaš naravni noht ostane nepoškodovan. Naše strokovnjakinje imajo dolgoletne izkušnje, vse pa so opravile tudi certificirano šolanje.

 

Sledi permanentno lakiranje z visoko kakovostnimi barvnimi geli v odtenku, ob katerem vam bo zaigralo srce. Površino nohta lahko okrasimo tudi z »Nail Art« poslikavo, francosko manikiro in barvnimi kamenčki, ki bodo še poudarili vašo eleganco ali igrivost.

 

Postopek zaključimo s top gelom, ki nohtu podari sijaj in obstojnost 4 tedne ali več. Razvajamo vas z nanosom kreme za roke z negovalnimi učinkovinami in oljem za nego obnohtne kožice. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

 

Cena tretmaja: 43 eur

Čas: do 2h

 

Mini korektura by Magnetic Top Gel

do 45 min 20 EUR

 

Gelirane nohte lahko po približno 3 tednih korigiramo. Gela ni potrebno ponovno nanašati, noht le skrajšamo in na novo preoblikujemo. Nanesemo barvni gel in top gel. Tako bosta videz in obstojnost vaših nohtov podaljšani še za dodatna 2-3 tedne.

 

Postopek priporočamo tistim, ki želijo popoln videz nohtov prav vsak trenutek, ki so v nenehnem boju s časom in tistim, ki želijo z manjšim cenovnim vložkom podaljšati obstojnost svojih geliranih nohtov.

 

Postopek zaključimo z nanosom kreme za roke z negovalnimi učinkovinami in oljem za nego obnohtne kožice. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

 

Cena tretmaja: 20 eur

Čas: do 45min

 

Permanentno lakiranje by Gelpolish Magnetic

cca 1 uro 30 EUR

 

Permanentno lakiranje je nanos gel laka na vaše naravne nohte, njegova prednost pa je v gladki sijajni površini lakiranega nohta in v dolgi obstojnosti. Brez skrbi lahko opravljate vsakdanja gospodinjska opravila – lak ne bo razpokal, obledel ali se odkrušil.

Postopek se začne z oblikovanjem in pripravo vašega naravnega nohta. Sledi nanos base & top gellaka in lakiranje z visoko kakovostnimi barvnimi gellaki priznane blagovne znamke Magnetic. Lahko se odločite tudi za francosko manikiro. Postopek zaključimo z nanosom kreme za roke z negovalnimi učinkovinami in oljem za nego obnohtne kožice. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

Cena tretmaja: 30 eur

Čas: cca 1h

 

Geliranje nožnih nohtov Laguna pedicure by Magnetic

cca 1 uro 30 EUR

 

Lepi in negovani nohti so »must have« vsake urejene ženske. To velja tudi za nohte na nogah. Ne samo poleti, ko šarmirate v odprtih sandalčkih, tudi pozimi naj bodo vaše nožice odraz vaše urejenosti.

 

V našem salonu vam nožne nohtke s pomočjo gela oblikujemo tako, da bodo pristajali obliki vaših prstov in stopala. Izbirate lahko med francosko pedikuro ali permanentnim lakiranjem v katerem koli odtenku si zaželite. Drzne pa se pogumno odločite za poslikavo, bleščice ali kamenčke, ki bodo vaše nohte naredili unikatne. Ker nohti na nogah rastejo počasneje, pedigeliranje drži do 7 tednov, odvisno od posameznice.

 

Če želite spet svoj naraven noht, preprosto pustite, da preraste gel nanos, lahko pa vam ga odstranimo mi. Ker delamo z vrhunskimi materiali preverjene kakovosti in strokovnim kadrom, bodo vaši naravni nohti ostali lepi in brez poškodb.

 

Naše izkušene strokovnjakinje lahko uredijo prav vsak noht, zato se jim prepustite brez skrbi. Konec je z zlomljenimi in poškodovanimi nohti!

 

Postopek zaključimo z nanosom olja za nego obnohtne kožice. Za nego nog doma si lahko izberete kremo iz linije Laguna Magnetic, ki vam nudi rešitev pri potenju nog, suhem stopalu ali občutku pekočega stopala. Že pri prvem nanosu je dosežen dober rezultat.

 

Cena tretmaja: 30 eur

Čas: cca 1h

 

Spa manikira Manipure by Magnetic

cca 45 min 20 EUR

 

Manikira nohtov na rokah z novo prestižno linijo iz Magnetica je posebno doživetje, saj lahko uživate v negovalnih učinkovinah treh različnih naravnih esenc: Wild Flower & Lavender, Aloe Vera ter Peach & Patchouli.

 

Tretma se začne s pilingom in masažo rok, ki odstranita odmrle celice in naredita kožo vaših rok nežno in mladostno. Sledi urejanje nohtov, ki zajema oblikovanje in piljenje površine nohta. Piling s »soft solution gelom« obnohtne kožice je postopek odstranitve obnohtne kožice brez rezanja, kar je tudi edini pravilni način njene odstranitve. Nikoli ne režite obnohtne kožice, saj lahko pride do neestetske zadebelitve ali celo okužbe z bakterijami! Nato s poliranjem površine z »ultimate shine« pilico dosežemo diamantni sijaj nohta.

 

Tako, nohti so oblikovani! Postopek urejanja nohtov z estetskega ali bolje umetniškega vidika se začne s podlakom, ki ga izberemo glede na vaš tip nohta iz linije Nailforce Magnetic. Sledi lakiranje, »Nail Art« poslikava po želji. Izbirate lahko med res številnimi modnimi ali vam ljubimi odtenki laka. Sledi zaščitni nadlak in negovalno olje za obnohtno kožico. Tretma zaključimo z nanosom negovalne kreme za roke in že ste pripravljene, da očarate svet. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

Cena tretmaja: 20 eur

Čas: cca 45min

 

Lakiranje Nailforce by Magnetic

  10 EUR

 

Če si nohte radi urejate sami in želite navdušiti »le« z barvo, poslikavo in sijočim nanosom kakovostnega laka, potem je lakiranje v našem salonu kot nalašč za vas.

 

Naše strokovnjakinje bodo najprej izbrale najbolj primeren podlak iz linije Nailforce za vaš tip nohta. Sledi profesionalen nanos laka. Izbirate lahko med nešteto barvnimi odtenki, francosko manikiro ali umetelno poslikavo nohta. Tretma zaključimo s kakovostnim nadlakom in negovalnim oljem za obnohtno kožico.

 

Za piko na i roke zaščitimo še z negovalno kremo. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

Cena tretmaja: 10 eur

 

Podaljševanje trepalnic

  25 - 55 EUR

 

Podaljševanje trepalnic je modni trend, ki osvaja svet. Bodite urejene vsak dan, brez nepotrebnega nanašanja maskare, brez packanja, puščanja črne barve.

 

S tehniko podaljševanja trepalnic podaljšamo, zgostimo in oblikujemo vaše naravne trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahkotno nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, maturantski ples, modni styling,…). Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj.

 

Bodite urejene še preden zjutraj odprete oči!

 

Razlogi zakaj podaljšati trepalnice:

 • ne boste več potrebovale maskare in boste vedno urejene,
 • trepalnice vam prihranijo prenekatero jutranjo in večerno minuto,
 • s trepalnicami ne boste imele več skrbi s sledovi razmazanih ličil,
 • trepalnice izgledajo kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave

1 na 1

 • NA NOVO ali nad 29. dni 50 €
 • Refil 4. TEDNE (od 22 do 28 dni) 45 €
 • Refil 3. TEDNE (od 15 do 21 dni) 35 €
 • Refil 2. TEDNA (od 0 do 14 dni) 25 €

 

Volumenske:

 • NA NOVO ali nad 29. dni 55€
 • Refil 4. TEDNE (od 22 do 28 dni) 50 €
 • Refil 3. TEDNE (od 15 do 21 dni) 40 €
 • Refil 2. TEDNA (od 0 do 14 dni) 30 €

 Odstranjevanje trepalnic 15 €


Številka za naročanje: 041 922 123

Naravna metoda podalšanja, vihanja in barvanja trepalnic

  40 - 80 EUR

 

Si želiš odprtega in zapeljivega pogleda in se zjutraj zbuditi že urejena?

LVL podaljševane in barvanje trepalnic ter gratis oblikovanje obrvi v Magnetic Studio Maya z vrhunsko linijo izdelkov, 1. na svetu in edini, ki vključujejo še keratinsko nego za zaščito ter boljšo rast trepalnic - NOVEAU LASHES.

LVL  je metoda podaljševanja trepalnic, katere rezultat je bolj odprt pogled. Trepalnice so  privihane in gostejše, dodatno barvanje ustvari učinek maskare, izgled pa je kar za 30% daljših trepalnic. Preparati zaradi svoje sestave trepalnice negujejo in krepijo. Celoten postopek traja do ene ure, rezultat pa je viden kar od 6 do 8 tednov brez vmesnih korekcij, brez podaljškov, lepila ali maskare. Ko enkrat zapustite salon je potrebno le minimalno vzdrževanje. Tako so vaše trepalnice videti popolne že od trenutka ko se zbudite. Seveda pa lahko uporabljate tudi maskaro in oslali make up kot ste ga uporabljali pred postopkom.

Noveau lashes so pionirji v naravnem podaljševanju trepalnic, ter prvi in edini na svetu, ki ponujajo individualna pakiranja preparatov, za vsako stranko posebej. Le to zagotavlja enako in najboljšo kvaliteto ob vsakem tretmaju, saj v stiku z zrakom tako ne izgubijo na svoji kvaliteti.

Nega pred postopkom:

Pomembno je, da si vsaj 2 uri pred postopkom očistite ličila okoli oči, da imajo trepalnice dovolj časa, da se popolnoma osušijo, na sam postopek pa pridete brez ličil okoli oči.

Za stranke, ki redno obnavljajo postopek na 6 do 8 tednov je akcijska cena 43 eur, redna cena 86 eur.

Cca. 1 ura     od 40 do 80 eur