Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka LUNA go sonična naprava za čiščenje obraza in anti-aging tretma za MASTNO KOŽO

LUNA go sonična naprava za čiščenje obraza in anti-aging tretma za MASTNO KOŽO

1231217

• Očisti kožo z odstranitvijo 99.5% umazanij in olj* in ostankov ličil. • Odstrani odmrle kožne celice in izboljša absorbcijo izdelkov za nego kože. • Zmanjša videz por in izboljša teksturo kože. • Gladi vidnost drobnih linij in gub in naredi kožo bolj čvrsto. *Na podlagi kliničnih študij

99,00 €

ZA NEVERJETNO GLADKO IN SVETLEČO KOŽO V DVEH MINUTAH
Preoblikujte vašo vsakodnevno rutino nege kože v 2-minutni ritual, ki bo poživil in pomladil vaš obraz. V samo 3 dneh bo LUNA go naprava za čiščenje obraza naredila kožo bolj zdravo in svetlejšo, redna uporaba pa bo kožo naredila mlajšo in bolj gladko na pogled.

 

GLOBINSKO IN NEŽNO ČIŠČENJE

Edinstvena kombinacija T-Sonic pulzacij in silikonskih vlaken nežno odstrani odmrle kožne celice in očisti pore od izdelkov za ličenje.

 

ZMANJŠAJTE ZNAKE STARANA
S svojim edinstvenim načinom Anti-Age, LUNA go naprava za čiščenje obraza, uporablja nižje frekvence, ki ob dotiku območij, ki so nagnjene h gubam, zmanjšujejo majhne linije in gube, kar prispeva k bolj čvrstemu videzu kože.

 

ULTRA NEŽEN SILIKON

Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu. Mehka silikonska glava naprave LUNA omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži.

 

 

 

IZRAZITO HIGIENIČNO

Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. LUNA je najčistejša čistilna naprava za obraz, celo do 35-krat bolj higienična kot klasične ščetke za obraz.

 

IZJEMNA VREDNOST

LUNA ne potrebuje menjave nadomestnih glav, ima 2 letno omejeno garancijo in 10 letno garancijo na kakovost – vaša koža vam bo dolgotrajno hvaležna.

 

LUNA go NAPRAVE ZA VSAK TIP KOŽE

LUNA go je triconska, kar pomeni, da je ena naprava primerna za vse tipe kože.LUNA go je na voljo v petih živahnih barvah in kompaktni, elegantni obliki.

 

LASTNOSTI LUNA go NAPRAVE

Vgrajen timer, način čiščenja in način proti staranju, za 4 različne vrste kože, USB polnjenje - 1 ura polnjenja do 60 uporab, 100% vodoodporno.

 

LUNA go NAPRAVE ZA VSAK TIP KOŽE

Luna go naprave imajo različne tipe silikonskih točk za dotik, debelejše dotične točke za kombinirano kožo in nežne silikonske točke dotika za občutljivo kožo.

-          LUNA go Lavender za občutljivo kožo

-          LUNA goPink za normalno kožo

-          LUNA goBlue za mešano kožo

-          LUNA goCyan za mastno kožo

IZKORISTITE IZREDEN 25% POPUST do 14.7. in naročite svojo LUNA go napravo!