Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka LUNA mini 2 Sonična naprava za čiščenje obraza v SUNFLOWER YELLOW  barvi

LUNA mini 2 Sonična naprava za čiščenje obraza v SUNFLOWER YELLOW barvi

1231223

• Očisti kožo in odstrani 99.5% umazanij, sebuma* in ostankov ličil. • Odstrani odmrle kožne celice in izboljša absorbcijo izdelkov za nego kože. *Na podlagi kliničnih študij

139,00 €

 ZA NEVERJETNO GLADKO IN SVETLEČO KOŽO V ENI MINUTI

Preoblikujte vašo vsakodnevno rutino nege kože v 1-minutni ritual zjutraj in zvečer. Vaša koža bo postala sveža, gladka  in enakomerne polti.

 

GLOBINSKO IN NEŽNO ČIŠČENJE

Edinstvena kombinacija 8000 T-Sonic pulzacij in silikonskih vlaken nežno odstrani odmrle kožne celice in očisti pore od izdelkov za ličenje. Čisti do 99,5% nečistoč in sebuma in tako izboljša absorpcijo drugih izdelkov za nego kože.

 

UPORABNIKI SO ZAZNALI

  • 97% poglobljeno čiščenje kože.
  • 97% bolj gladko kožo.
  • 87% bolj zdrav izgled kože.

ULTRA NEŽEN SILIKON

Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu. Mehka silikonska glava naprave LUNA omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži.

 

IZRAZITO HIGIENIČNO

Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. LUNA je najčistejša čistilna naprava za obraz, celo do 35-krat bolj higienična kot klasične ščetke za obraz.

 

IZJEMNA VREDNOST

LUNA ne potrebuje menjave nadomestnih glav, ima 2 letno omejeno garancijo in 10 letno garancijo na kakovost – vaša koža vam bo dolgotrajno hvaležna.

 

LUNA mini 2 NAPRAVE ZA VSAK TIP KOŽE

LUNA mini 2 je triconska, kar pomeni, da je ena naprava primerna za vse tipe kože.LUNAmini 2 je na voljo v petih živahnih barvah in elegantni obliki.

 

LASTNOSTI LUNA mini 2 NAPRAVE

2 nastavitve moči, 8 intenzivnosti hitrosti, vgrajen timer, način čiščenja, za vse tipe kože, USB polnjenje - 1 ura polnjenja do 300 uporab, 100% vodoodporno, potovalna zapora.

 

IZKORISTITE IZREDEN 25% POPUST do 14.7. in naročite svojo LUNA mini 2 napravo!     

KOŠARICA
je

prazna