Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka LUNA play plus  sonična naprava za čiščenje obraza v FUCHSIA barvi

LUNA play plus sonična naprava za čiščenje obraza v FUCHSIA barvi

1231227

• Očisti kožo in odstrani 99.5% umazanij, sebuma* in ostankov ličil. • Odstrani odmrle kožne celice in izboljša absorbcijo izdelkov za nego kože. *Na podlagi kliničnih študij

49,00 €

ZA NEVERJETNO GLADKO IN SVETLEČO KOŽO V ENI MINUTI
Preoblikujte vašo vsakodnevno rutino nege kože v 1-minutni ritual zjutraj in zvečer. Vaša koža bo postala sveža, gladka  in enakomerne polti.

 

GLOBINSKO IN NEŽNO ČIŠČENJE

Edinstvena kombinacija 8000 T-Sonic pulzacij in silikonskih vlaken nežno odstrani odmrle kožne celice in očisti pore od izdelkov za ličenje. Čisti do 99,5% nečistoč in sebuma in tako izboljša absorpcijo drugih izdelkov za nego kože.

 

UPORABNIKI SO ZAZNALI

  • 97% poglobljeno čiščenje kože.
  • 97% bolj gladko kožo.
  • 87% bolj zdrav izgled kože.

ULTRA NEŽEN SILIKON

Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu. Mehka silikonska glava naprave LUNA omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži.

 

IZRAZITO HIGIENIČNO

Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. LUNA  je najčistejša čistilna naprava za obraz, celo do 35-krat bolj higienična kot klasične ščetke za obraz.

 

IZJEMNA VREDNOST

LUNA play plus ne potrebuje menjave nadomestnih glav, vaša koža vam bo dolgotrajno hvaležna.

 

LUNA mini 2 NAPRAVA ZA VSAK TIP KOŽE

LUNA play plus je dvoconska, kar pomeni, da je ena naprava primerna za vse tipe kože.Nežnejše dotične točke so namenjene čiščenju občutljivejše in normalne kože na področjih lica in čela, debelejša silikonskavlakna pa so namenjena globinskemu in preciznejšemu čiščenju na T področjih. LUNAplay plus je na voljo v sedmih živahnih barvah in kompaktni obliki.

 

LASTNOSTI LUNA play plus NAPRAVE

Vgrajen timer, način čiščenja, za vse vrste kože, AAA baterije - do 400 uporab, 100% vodoodporno, potovanju prijazna kompaktna velikost.

 

IZKORISTITE IZREDEN 25% POPUST do 14.7. in naročite svojo LUNA play plus napravo