Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Vsi obožujemo modo, vi pa ste tiste, ki jo narekujete! V zadnjem čas smo zopet opazili porast želje po mat nohtih, zato vam s ponosomDrage naše dame, 

 

V tokratni akciji s popustom smo za vas pripravili Extreme matt top gel.

  predstavljamo EXTREME MATT TOP GEL.  Tiste, ki ga že poznate veste, da gre za produkt, ki mat videz dejansko tudi ohrani in je postal praktično obvezna oprema vsake nohtne stilistke saj je izjemno priljubljen tudi pri strankah.

Z njim ustvarite trenden, matiran videz. Na noht, kot zadnjo plast, na tanko nanesete Extreme matt top gel. Lepljive plasti ta gel nima, zato ga ni potrebno brisati. Lahko ga kombinirate z drugimi Top geli, ki dajejo sijaj in ustvarite hkrati mat in sijaj videz na nohtu. Primeren je za nanos na Barvni gelGel lakAkril in nail art.

Pred vsakim nanosom ga dobro pretresite, za še bolj žameten izgled pa nanesite dva nanosa in ga dlje časa sušite v lučki.

 

V tem tednu si ga lahko zagotovite za zgolj 26,91€ in si tako privoščite vrhunski izdelek po najnižji ceni. Za naročilo nas lahko pokličete na 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/matt-top-gel-15-gr?productId=3694

Zaradi trenutnih razmer, pa izdelke pošiljamo zgolj po pošti.

 

Za še več prihrankov, redni obveščenosti o novostih, tečajih in produktih pa si naložite našo mobilno aplikacijo. Ob naložitvi aplikacije si pridobite 10% popust, ki ga lahko izkoristite pri naslednjem nakupu preko spletne strani, po telefonu ali v našem prodajnem salonu.

 

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

IOS: https://play.google.com/store/apps/details…

Za kakršnekoli dodatne informacije ali pomoč pri nalaganju aplikacije prosimo, da  nas pokličete na telefonsko 030/277-777. 

 

Prijazen pozdrav vam pošilja ekipa Magnetic Studio Maya.