Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

V tedenski akciji smo pripravili popust za vse, ki se profesionalno ukvarjate z izdelavo nohtov in vse, ki svoje zdravje postavljate na prvo mesto - Sesalec Zephyros.

Predstavljamo vam sesalec, ki uporablja filtre, katerim je raziskovalni inštitut Nelson iz U.S. podelil certifikat o kvaliteti saj blokirajo kar 99% prašnih delcev. Navadni zbirniki prahu imajo to pomanjkljivost, da nekaj prahu vseeno pošljejo nazaj v prostor, s tem izdelkom pa boste zares poskrbeli za zaščito vas in vaših strank. Sesalec je prestal tako naša testiranja, kot testiranja strokovnjakov iz Magnetica in nas naravnost navdušil.

V našem prodajnem salonu smo test naredile tako, da smo sesalec dale na belo podlago, z električnim brusilnikom pa smo se lotile odstranjevanja črnega gel laka. Na naše presenečenje je res ves prah ostal na filtru, pult je ostal popolnoma čist. Kar je najlepše je tudi to, da sesalca po uporabi ni potrebno razstavljati in čistiti, pač pa preprosto odstranite filter in ga zavržete.

 

Sesalec uporablja zmogljivo turbino, ki ustvari zelo velik pritisk sesanja. Z nameščanjem filtrirnega papirja iz mikrovlaken na zračno odprtino se prah zbere na vrhu in ga nato enostavno odstranite. Je izjemno lahek, tehta zgolj 900 gramov, meri pa 29cm x 19cm x 10cm.

 

Dobite ga z napajalnikom in 50 filtrirnimi papirji.

Na voljo je v štirih barvah, zlati, srebrni, sivi in roza.

 

Razlogi zaradi katerih je Zephyros nail dust colector izdelek, ki ga enostavno morate imeti:

- ker vam je vaše zdravje in zdravje strank na prvem mestu,

- ker ga dobite skupaj s filtri, ki bodo osrečili tudi ljudi z alergijami,

- ker je narejen iz aluminija in izjemo lahek,

- ker je intenzivnost sesalne moči mogoče prilagoditi,

- ker je tih,

- zamenjava filtrov je enostavna in poceni,

- ker je resnično vrhunski sesalec, mi pa smo ponosni, da je postal del naših prodajnih artiklov.

 

V tedenski akciji vam ga ponujamo z 10% popustom, redna cena je sicer 399€, s popustom pa zgolj 359,10€, na voljo pa je v štirih čudovitih barvah. Za vas, od nas, vedno samo najboljše! http://www.studiomaya.si/search?q=zeph

Video s prikazom moči: https://www.youtube.com/watch?v=W9pZONeXwiE

Prijazen pozdrav vam pošiljam vaša ekipa Magnetic Studio Maya.