Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

v tokratni tedenski akciji vam ponujamo popust na novost v naši trgovini, brusilnik nove generacije Kick off III.

 

Kar nekaj vas je, ki ga že uporabljate in ga ne morete prehvaliti, tokrat vam predstavljamo novejšo in naprednejšo različico. Brusilnik Kick Off ponuja najboljšo kvaliteto za nizko ceno, je najboljša izbira za začetnike ter tiste, ki se z izdelavo nohtov ukvarjajo profesionalno.

 

Hitrost ima prilagodljivo, vrti s kar 30.000 vrtljaji, ročaj pa je zasnovan tako, da se prilega roki in ne povzroča tresljajev, kar posledično zmanjšuje pritisk v mišicah in preprečuje nastanek poškodb zaradi ponavljajočih gibov.

 

Primeren je za bruske z različnimi funkcijami, tako z njim lahko nohte krajšate, tanjšate, odstranite gel in  poskrbite za obnohtno kožico.

Brusilniku smo dodali odlagalnik za ročaj in 6 luknjic, ki služijo kot držalo za bruske.

 

Še posebej ga priporočamo vsem, ki se z izdelavo nohtov ukvarjate poklicno, saj vam bo prihranil ogromno časa in s tem omogočil, da čudovite nohte naredite več strankam.

V kvaliteto brusilnika Kick off III smo tako izjemno prepričani, da vam nudimo tudi možnost, da ga v roku enega tedna vrnete, če z njim ne boste zadovoljni.

 

S popustom si ga lahko zagotovite za samo 261€, kar je manj, kot bi odšteli za njegovo starejšo različico. Za pa naročilo nas lahko pokličete na: 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/elektri%C4%8Dni-brusilnik-kick-off-3?productId=4184

Kick off III - brusilnik nove generacije in obvezna oprema vsake dobre nohtne stilistke!

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.