Close
 
 
 

Novice

 

IZDELEK TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

V tedenski akciji s popustom si lahko po ugodnejši ceni zagotovite naše najboljše in najbolj prodajane inovativne šablone High tech.

 

Šablone so narejene iz posebnega papirja, ki omogoča fleksibilnost in stabilnost. Izdelate lahko noht dolžine kot vam srce poželi, od kratkega do ekstremno dolgega.

Vrh šablone je zložljiv, kar šabloni daje dodatno stabilnost, premaz na zadnjem delu ne izgubi lepljivosti, močno lepilo zadrži šablono na mestu, označbe na šabloni pa vam pomagajo izdelati katero koli obliko z lahkoto. Za razliko od starejših šablon zaradi njene čvrstosti ni potrebna dodatna metalna podpora in vsekakor sodi med šablone s katerimi boste najlažje izdelovali tudi najbolj zahtevne oblike.

 

Profesionalne šablone v tem tednu lahko pridobite za samo 21,78€. Za naročilo nas lahko pokličete na: 030/277-777 ali kliknete na povezavo: http://www.studiomaya.si/search?q=high+t

 

Video z vsyemi našimi šablonami in pravilno uporabo le teh pa si lahko ogledate na povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=5DxpJ5bC4Xk&t=53s

Naša pričakovanja so High tech šablone vsekakor presegle, dovolite si, da navdušijo tudi vas!

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.