Close
 
 
 

Novice

 

IZDELKI TEDNA S POPUSTOM

Drage naše dame,

 

Tokrat smo za vas pripravili popust na vse naše gel lake s Cat eye efektom in vse pripomočke, ki vam delo z njimi lahko izjemno olajšajo.

Naši gel laki so znani kot kvalitetni, pigmentirani, obstojni in prekrivni. Zdaj smo jim dodali še možnost poigravanja z magneti, končni izdelek pa vas bo navdušil. Vsak noht lahko ustvarite z istim odtenkom, a vendar z različnim motivom in tako nohtom dodate še tisto zadnjo lepotno piko na i.

 

S popustom si kateri koli odtenek lahko zagotovite za samo 16,38€. Za naročilo nas lahko pokličete na telefonsko številko: 030/277-777 ali pa ga oddate preko naše spletne strani: http://www.studiomaya.si/cat-eye-kolekcija?categoryId=271

 

Je pa Cat eye na voljo tudi kot top gel, kar pomeni, da lahko vsem svojim obstoječim odtenkom dodate še zaključni sijaj z magnetnimi bleščicami. Cena s popustom zgolj 24,48€.

http://www.studiomaya.si/cat-eye-top-ge-15-ml?productId=4039

 

Popust smo pripravili tudi na Flash cure lučko in Magnet za Cat eye efekt, ki sta postala obvezna oprema vseh, ki se s poslikavami in magneti zares rade poigravate. 

http://www.studiomaya.si/flash-cure-lu%C4%8Dka?productId=4162 – 13,41€

http://www.studiomaya.si/magnet-za-cat-eye-efekt?productId=3859 – 2,61€

 

P.S. pred uporabo se natančno posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Uporaba naših gel lakov lahko hitro postane adiktivna in kmalu ne boste želeli uporabljati nobene druge blagovne znamke.

 

Prijazen pozdrav vam pošilja vaša ekipa Magnetic Studio Maya.