Close
 
 
 

Novice

 

Z roko v roki se podajmo v leto 2024 in bodimo najboljši

Leto 2024 je res posebno leto. Obljubljamo vam veliko presenečenj. Poskrbeli bomo za skupno rast, se razvijali, učili in postali najboljši.

Rastemo lahko samo skupaj, ker brez vas ni nas in skupaj smo Magnetic!!

Spremljajte nas in ne zamudite:

  • Delavnice, kjer vas bo Lili naučila vse o vsem. Delavnice se bodo tudi prilagajale vašim željam. Kar boste želeli znati vas bo Lili naučila. Vse termine sdelavnic bomo objavili na naših socialnih medijih ter na spletni strani. Za naročila in informacije lahko pokličete na 030277777.
  • Nail talk live z našo vodjo tečajev  #Nina Petras Magnetic, ki bo enkrat na mesec govorila o različnih temah, ter vam predstavila veliko trikov in nasvetov. Videe si oglejte na facebook strani Magnetic akademija za nohte Slovenija in na youtube kanalu. https://www.youtube.com/watch?v=53Pr-Bte5F8
  • Online delavnice Nail talk international, ki bodo vsako sredo ob 8h zvečer. Vedno pa si jih lahko ogledate na Magnetic YouTube kanalu. Videi na youtubu bodo imeli tudi Slovenske prevode. Na delavnicah boste dobili domače naloge s katerimi boste prejeli diplomo in lahko osvojili čudovite nagrade. Ogled na facebooku: Nail Talk Live International in na YouTube.
  • Na sejmu Kozmetike in lepote v Ljubljani se vidimo 13. in 14. Aprila. Veseli bomo vašega obiska.
  • Vsak mesec novi popusti!

Z roko v roki se podajmo v leto 2024 in bodimo najboljši.

Mi smo magnetic!