Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka LUNA 2 sonična naprava za čiščenje obraza in anti-aging tretma za NORMALNO KOŽO

LUNA 2 sonična naprava za čiščenje obraza in anti-aging tretma za NORMALNO KOŽO

1231211

Očisti kožo z odstranitvijo 99.5% umazanij in olj* in ostankov ličil. Odstrani odmrle kožne celice in izboljša absorbcijo izdelkov za nego kože. Zmanjša videz por in izboljša teksturo kože. Gladi vidnost drobnih linij in gub in naredi kožo bolj čvrsto. *Na podlagi kliničnih študij

199,00 €

ZA NEVERJETNO GLADKO IN SVETLEČO KOŽO V DVEH MINUTAH

Preoblikujte vašo vsakodnevno rutino nege kože v 2-minutni ritual, ki bo poživil in pomladil vaš obraz. V samo 3 dneh bo LUNA naprava za čiščenje obraza naredila kožo bolj zdravo in svetlejšo, redna uporaba pa bo kožo naredila mlajšo in bolj gladko na pogled.

 

GLOBINSKO IN NEŽNO ČIŠČENJE

Edinstvena kombinacija T-Sonic pulzacij in silikonskih vlaken nežno odstrani odmrle kožne celice in očisti pore od izdelkov za ličenje.

 

ZMANJŠAJTE ZNAKE STARANA
S svojim edinstvenim načinom Anti-Age, LUNA naprava za čiščenje obraza, uporablja nižje frekvence, ki ob dotiku območij, ki so nagnjene h gubam, zmanjšujejo majhne linije in gube, kar prispeva k bolj čvrstemu videzu kože.

 

ULTRA NEŽEN SILIKON

Nežna silikonska ščetka za obraz je narejena iz zaobljenih silikonskih kontaktnih vlaken, ki nežno drsijo po obrazu. Mehka silikonska glava naprave LUNA omogoča vsakodnevno čiščenje obraza, ki pusti izjemen občutek na vaši koži.

 

IZRAZITO HIGIENIČNO

Izdelana iz neporoznega silikona, ki se hitro suši in preprečuje nastajanje bakterij. LUNA je najčistejša čistilna naprava za obraz, celo do 35-krat bolj higienična kot klasične ščetke za obraz.

 

IZJEMNA VREDNOST

LUNA ne potrebuje menjave nadomestnih glav, ima 2 letno omejeno garancijo in 10 letno garancijo na kakovost – vaša koža vam bo dolgotrajno hvaležna.

 

LASTNOSTI LUNA 2 NAPRAVE

2 nastavitvi moči, 12 intenzivnosti hitrosti, vgrajen timer, način čiščenja in način proti staranju, USB polnjenje - 1 ura polnjenja do 450 uporab, 100% vodoodporno, potovalna zapora.

 

LUNA 2 NAPRAVE ZA VSAK TIP KOŽE

Luna 2 naprave imajo različne tipe silikonskih točk za dotik, debelejše dotične točke za kombinirano kožo in nežne silikonske točke dotika za občutljivo kožo.

-        LUNA 2 Lavender za občutljivo kožo

-        LUNA 2 Pink za normalno kožo

-        LUNA 2 Blue za mešano kožo

-        LUNA 2 Cyan za mastno kožo

IZKORISTITE IZREDEN 25% POPUST do 14.7. in naročite svojo LUNA napravo!