Close
 
 
 

Novice

 

MAGNETICOVI TRIKI IN NASVETI

STE PREPRIČANE, DA BARVO NE ZNATE NANESTI LEPŠE IN ŠE HITREJE KOT SEDAJ? STRANKE BODO RAZLIKO OPAZILE TAKOJ! VIDEZ NOVO NAREJENEGA NOHTA SE PODALJŠA ZA DESET DNI!
Vabimo vas na našo delavnico Popolno nanašanje barv, kjer vam bomo pokazali vse kar vam zaupamo v teoriji tukaj. V mesecu marcu BREZPLAČNO! Prijave na tel.: 030 277 777.
REDNA CENA 1 DNEVNE DELAVNICE: 120 EUR
Koraki teorije, ki jih nikakor ne smete izpustiti tudi v kolikor ne izvajate celotne ruske manikire in so obvezni pred vsakim nanosom barve so sledeči (vsi ostali koraki izdelave nohtov ostanejo, opisano je povezano samo z nanosom barve, ne izdelave nohta) :
1. Nanos Soft Cuticle Remover Gela (št.art.: 231325), ki če ga ne hvalimo lahko rečemo samo da dela čudeže. (Pri strankah ki imajo izredno trdovratno kožico, drugače ni potrebno.)
2. Nežen potisk obnohtne kožice, za kar lahko uporabimo leseno palčko za enkratno uporabo ali metalni potiskalec.
3. Uporaba karbidnega (št.art.: 193048) ali Expert diamantnega bruska (št.art.: 193092) s katerim potisnemo obnohtno kožico navzgor in jo s tem odstranimo. S tem pridobimo veliko dodatnega prostora za nanos barve. Ta korak večkrat zamenjajo s piljenjem nohta ob obnohtni kožici, kar naredimo že med pripravo oz korekturo nohta.
4. Odvečno kožico brez striženja spoliramo s Precisiontool medium bruskom (št.art.:193032). S tem dosežemo negovan videz obnohtne kožice, ki se ne trga naprej.
5. Pred nanosom barvnega gellaka sledijo potegi s Scratchless pilico (št.art.:141017).
6. Zelo pomembno je, da ima barvni gellak lepo zaobljeno rezan kvaliteten čopič. Ne sme biti gost ali premalo pigmentiran in mora vam omogočati nanesti barvo hitro in enakomerno brez grudic.
7. Trik za experte.. s prvo plastjo pri gellakih, ki so pravilno pigmentirani in vsi Magneticovi so, ni potrebe izgubljati čas z nanosom čisto do kožice. Z drugim nanosom pa zaključimo nanos barve do nohtne gube, čisto do kožice, enakomerno. S tem pridobimo na času in ne delamo nepotrebnega prehoda pri rasti.
8. V kolikor ste začetnik ali vam nanos kljub kvalitetnemu čopiču povzroča težavo razporedite gellak ob robu z Yessica Choice čopičem (št.art.:176087), ki ga uporabljamo tudi pri nanosu Blush gelov. Z njim se lahko dobesedno igrate Picassa.
9. Nikoli ne končajte ali začnite z nanosom na sredini nohta. Nikoli ne ponovite drugo plast točno po prvi ampak vedno čez.
ZAUPAJTE NAM DA PRAVILNO NANEŠENA BARVA POMENI ZA STRANKO VEČ KOT POLOVICO ZADOVOLJSTVA! PRI TEM VAM BOMO POMAGALI IN OBLJUBIMO VAM, DA SE BOSTE OB NANOSU BARVE ZABAVALE SAJ BO ZA VAS VSAK KORAK NANOSA LAŽJI