Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka Sculpting builder gel white 30g

Sculpting builder gel white 30g

104016

Sculpting builder gel white 30g

36,00€

Obarvani gradilni gel za okrepitev naravnega nohta ali njegovo podaljšanje s pomočjo konice ali šablone. Ko se gel posuši omogoča tršo strukturo nohta. Ti geli so odlični za izdelavo roza ali belih nohtov s pomočjo šablone. Gostota je podobna medu. Primeren je za normalne in močne nohte. Gel se pod lučko suši 2 minuti.

Fiber gel ima lastnosti gela, moč fiberglasa in preprostost izdelave kot pri akrilu. Fiber Gel se z lahkoto "pinča" . Je zelo tekoč, vendar pa se ne zliva po nohtu tako, da ga je zelo lahko oblikovati in je posledično manj odpadnega materiala. Z njim z lahkoto naredite zelo tanke plasti in je primeren tako za nanos na umetne nohte kot tudi na naravne.

Fiber gel je namenjen vsem vrstam naravnih nohtov, vendar pa za zelo šibke poškodovane nohte priporočamo uporabo Ultra ali Flash gelov.

Gel se pod UV lučko suši 2 minuti.

Pod UV&LED Twin light lučko se suši 1.5 minte.

NE POZABITE: lahko se naročite na gratis promo noht z razlago uporabe in nanosa gelov.


Vsi izdelki v naši trgovini dosegajo najvišje standarde v kvaliteti. Pri proizvodnji se upošteva pravila ISO 22716: GMP za kozmetično industrijo. GMP je kratica za »good manufacturing practice« v prevodu »dobra praksa proizvodnje«

Vsi izdelki so izdelani v EU in temeljito testirani za kvaliteto in varnost.


KOŠARICA
je

prazna