Close
 
 
 

trgovina

Slika izdelka Seal&protect  15 ml

Seal&protect 15 ml

130007

Sea&protect rešitev za vse

24,90 €

Nohtni stilisti po vsem svetu imajo enake težave. Magnetic je izumil 1 izdelek, ki je rešitev vseh teh težav Seal&protect. Naraven noht zaščiti, izboljša in ojača, hkrati pa omogoči boljši oprijem gela, gel laka ter akrila.

To je redka akrilnata tekočina, ki prodre v zgornjo plast naravnega nohta kjer ustvari močno vez z keratinskimi celicami. Po sušenju v UV lučki nastane mreža med polimerjem in keratinom zato nastane plast polimerja, ki naraven noht ojača in zaščiti.

Za ojačanje poškodovanih naravnih nohtov: Če je noht zelo masten priporočamo, da ga s pilo čisto nežno malo odprete ni pa nujno. Površino nohta dobro obrišite in dehidrirajte z Prep&wipe tekočino, Nanesite dva do tri sloje Seal&protect, ter vsako plast posebej sušite pod lučko, pazite, da tekočina ne steče po nohtni kožici. Na koncu obrišite površino nohta s tekočino za odstranjevanje lepljive plasti.

Za Zaščito in boljšo vezavo pred nanosom gela ali gel laka: Noht dobro obrišite in dehidrirajte z Prep&wipe tekočino, Na celotno površino nohta nanesite eno plast Seal&protect tekočine in sušite pod lučko, pazite, da tekočina ne steče po nohtni kožici. Seal&protect bo noht zaščitil pred poškodbami ter nadomestil bond.

Nasvet: po sušenju v lučki vsako plast obrišite s suho krpico, ki ne pušča muck.

Seal&protect smo preiskusili tudi v našem salonu in resnično deluje.

V UV lučki se suši 2 min.

V UV&Led Twin light lučki se suši 1.5 min.


Sestavine: HEMA, poliuretan akrilat oligomer, Etil acetat, trietilen glikol dimetakrilat, 2-hidroksi 2-metil 1- penil 1- propan, izopropiliden difenil bisox hidroksipropil metakrilat, MEHQ, p-hidroksianizola.


Vsi izdelki v naši trgovini dosegajo najvišje standarde v kvaliteti. Pri proizvodnji se upošteva pravila ISO 22716: GMP za kozmetično industrijo. GMP je kratica za »good manufacturing practice« v prevodu »dobra praksa proizvodnje«

Vsi izdelki so izdelani v EU in temeljito testirani za kvaliteto in varnost.KOŠARICA
je

prazna