Close
 
 
 

Storitve

 

Storitve

Geliranje by Magnetic

 

Dolgi nohti niso več sanje. Resničnost se skriva v vrhunskih materialih iz serije Magnetic, ki bodo vašim rokam podarili urejen in ženstven videz. Naša strokovnjakinja vam bo svetovala način podaljševanja glede na strukturo vašega naravnega nohta – z umetno konico ali šablono. Lahko pa se bosta dogovorili samo za zaščito naravnega nohta z gelom.

 

Postopek zahteva strokovno znanje in posebno pozornost, saj vsi želimo, da vaš naravni noht ostane nepoškodovan. Naše strokovnjakinje imajo dolgoletne izkušnje, vse pa so opravile tudi certificirano šolanje.

 

Sledi permanentno lakiranje z visoko kakovostnimi barvnimi geli v odtenku, ob katerem vam bo zaigralo srce. Površino nohta lahko okrasimo tudi z »Nail Art« poslikavo, francosko manikiro in barvnimi kamenčki, ki bodo še poudarili vašo eleganco ali igrivost.

 

Postopek zaključimo s top gelom, ki nohtu podari sijaj in obstojnost 4 tedne ali več. Razvajamo vas z nanosom kreme za roke z negovalnimi učinkovinami in oljem za nego obnohtne kožice. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

 

Cena tretmaja: 43 eur

Čas: do 2h