Close
 
 
 

Storitve

 

Storitve

Geliranje nožnih nohtov Laguna pedicure by Magnetic

 

Lepi in negovani nohti so »must have« vsake urejene ženske. To velja tudi za nohte na nogah. Ne samo poleti, ko šarmirate v odprtih sandalčkih, tudi pozimi naj bodo vaše nožice odraz vaše urejenosti.

 

V našem salonu vam nožne nohtke s pomočjo gela oblikujemo tako, da bodo pristajali obliki vaših prstov in stopala. Izbirate lahko med francosko pedikuro ali permanentnim lakiranjem v katerem koli odtenku si zaželite. Drzne pa se pogumno odločite za poslikavo, bleščice ali kamenčke, ki bodo vaše nohte naredili unikatne. Ker nohti na nogah rastejo počasneje, pedigeliranje drži do 7 tednov, odvisno od posameznice.

 

Če želite spet svoj naraven noht, preprosto pustite, da preraste gel nanos, lahko pa vam ga odstranimo mi. Ker delamo z vrhunskimi materiali preverjene kakovosti in strokovnim kadrom, bodo vaši naravni nohti ostali lepi in brez poškodb.

 

Naše izkušene strokovnjakinje lahko uredijo prav vsak noht, zato se jim prepustite brez skrbi. Konec je z zlomljenimi in poškodovanimi nohti!

 

Postopek zaključimo z nanosom olja za nego obnohtne kožice. Za nego nog doma si lahko izberete kremo iz linije Laguna Magnetic, ki vam nudi rešitev pri potenju nog, suhem stopalu ali občutku pekočega stopala. Že pri prvem nanosu je dosežen dober rezultat.

 

Cena tretmaja: 30 eur

Čas: cca 1h