Close
 
 
 

Storitve

 

Storitve

Spa manikira Manipure by Magnetic

 

Manikira nohtov na rokah z novo prestižno linijo iz Magnetica je posebno doživetje, saj lahko uživate v negovalnih učinkovinah treh različnih naravnih esenc: Wild Flower & Lavender, Aloe Vera ter Peach & Patchouli.

 

Tretma se začne s pilingom in masažo rok, ki odstranita odmrle celice in naredita kožo vaših rok nežno in mladostno. Sledi urejanje nohtov, ki zajema oblikovanje in piljenje površine nohta. Piling s »soft solution gelom« obnohtne kožice je postopek odstranitve obnohtne kožice brez rezanja, kar je tudi edini pravilni način njene odstranitve. Nikoli ne režite obnohtne kožice, saj lahko pride do neestetske zadebelitve ali celo okužbe z bakterijami! Nato s poliranjem površine z »ultimate shine« pilico dosežemo diamantni sijaj nohta.

 

Tako, nohti so oblikovani! Postopek urejanja nohtov z estetskega ali bolje umetniškega vidika se začne s podlakom, ki ga izberemo glede na vaš tip nohta iz linije Nailforce Magnetic. Sledi lakiranje, »Nail Art« poslikava po želji. Izbirate lahko med res številnimi modnimi ali vam ljubimi odtenki laka. Sledi zaščitni nadlak in negovalno olje za obnohtno kožico. Tretma zaključimo z nanosom negovalne kreme za roke in že ste pripravljene, da očarate svet. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan.

 

Cena tretmaja: 20 eur

Čas: cca 45min